Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Чоловіка, який погрожував підірвати міст у Києві, затримали (Відео, фото)
Чоловіка, який погрожував підірвати міст у Києві, затримали (Відео, фото)
Середа 18 Вересня, 2019

Озброєного чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро у Києві, затримали правоохоронці. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Доставлено у відділення поліції, дякуємо Богу, що без жертв», — сказав Аваков. За його словами, операцією керував глава поліції Києва Андрій Крищенко. Останній підтвердив, що чоловік погрожував підірвати міст, але ніяких вимог не висував.

Також очільник поліції Києва розповів, що під час затримання силовики не стріляли, у мінера при собі не знайшли зброю та вибухівку, але раніше він викинув карабін, з якого збив один з дронів поліції. Водночас машину затриманого продовжують вивчати вибухотехніки.

За словами Крищенка, проти чоловіка порушили справу за фактом «приготування та здійснення терористичного акту», йому може загрожувати довічне ув’язнення.

Начальник поліції додав, що «вербально» чоловік був під дією невідомих речовин.

Як повідомив “Типовий Київ” в Facebook, в процесі переговорів чоловік вимагав від керівників держави “припинити капітуляцію” на Донбасі.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors