Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Четверо малолітніх хуліганів напідпитку здійснили погром на кладовищі
Четверо малолітніх хуліганів напідпитку здійснили погром на кладовищі
Вівторок 16 Квітня, 2019

Спочатку хлопчаки викрали металеві труби з території Узинського цукрового заводу, здали їх на пункт прийому металобрухту. На вилучені 137 грн. розпили наливки і поїхали розважатися у село Мала Антонівка, що на Білоцерківщині.
Так, до оперативного працівника поліції звернувся представник сільської громади про те, що у селі Мала Антонівка на місцевому цвинтарі діти пошкодили могили. Поліцейський одразу викликав на підмогу своїх колег. Вже за кілька хвилин на місці події працювали група реагування патрульної поліції, інші оперативники та працівники ювенальної превенції.
Працівники поліції швидко встановили хуліганів. Ними виявилися четверо дітей 9, 10 та двоє 13-річного віку, усі жителі міста Узин. Як виявилось, один зі старших хлопчаків вже попадав у поле зору поліцейських за скоєння крадіжки.
Компанія зізналась у вчинених злочинах та розповіли всю передісторію свого варварського вчинку на кладовищі: випили, а потім захотіли порозважатися.
Малолітні зловмисники пошкодили 7 пам’ятників на могилках, 3 з яких знищено повністю і не підлягають реставрації.
За даними фактами відкриті два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. триває слідство.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors