Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Чергова маршрутка Транссіті загубила колесо
Чергова маршрутка Транссіті загубила колесо
Субота 22 Лютого, 2020

Ввечері 22 лютого 2020 року близко 17:00 під час виконання рейсу по маршруту №22 чергова маршрутка “Транссіті” загубила колесо по вулиці Леваневського в сторону Одеської траси. Під час руху автобус зазнав суттєвого технічного пошкодження, що призвело до дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляє патрульна поліція Київської області, за попередньою інформацією, водій автобуса Богдан рухався за маршрутом та під час руху в нього відірвалося заднє колесо, яке відкинуло на припаркований легковик Skoda.

На момент дорожньо-транспортної пригоди в салоні маршрутного транспортного засобу перебували 7 пасажирів. На щастя, обійшлося без травмованих.

Транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Відносно порушника патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.

Фотографіями з місця події поділився @14_andreii_sw_69 (Андрій Гушленко).

Як повідомили у прес-службі Транссіті, на місце події прибули працівники поліції та керівництво транспортної компанії ТОВ «Транссіті». З метою встановлення всіх причин події підприємство створило спеціальну комісію, яка проведе службове розслідування. По результатам перевірки винні неодмінно будуть покарані.

Особа, яка здійснювала випуск даного транспортного засобу на лінію, відсторонена від роботи. Відкрите внутрішнє розслідування по даному факту.

Внаслідок ДТП ніхто з пасажирів не постраждав.
ТОВ «Транссіті» приносить вибачення за незручності та просить жителів Білої Церкви віднестись до даної події з розумінням.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors