Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Блогера Сороченка, який побив ветерана АТО, облили сечею в суді (Відео 18+)
Блогера Сороченка, який побив ветерана АТО, облили сечею в суді (Відео 18+)
Неділя 18 Серпня, 2019

18 серпня 2019 року Хмельницький суд обирав запобіжний захід Артуру Cороченку, на прізвисько Квадрат. Його підозрюють у побитті учасника АТО, відео якого Артур Сороченко виклав на своєму каналі в Ютуб.

Згідно з інформацією, на суді Сороченко заявив, що просить вибачення у всіх бійців Операції об’єднаних сил та їхніх матерів. Він публічно наголосив, що підтримує територіальну цілісність України. Сороченко також пояснив, що конфлікт стався на побутовому ґрунті, і він готовий понести за це покарання.

Після оголошення рішення про арешт блогера вивели із судової зали під конвоєм. Коли Сороченко з правоохоронцями проходив коридором, його облили сечею. Її зі шприців випустили в підозрюваного місцеві активісти. Також вони намагалися побити його, але цьому завадила поліція.

Аби запобігти подальшим спробам нападу, Сороченка відправили до СІЗО спецавтомобілем із сиреною, який супроводжували десятки правоохоронців спецпідрозділу ТОР та патрульні.

Вердикт суду – утримання під вартою до 1 жовтня з можливістю внесення застави в розмірі 40 140 гривень.

Нагадуємо, Квадрата, якого поліція оголосила в розшук, затримали в Миколаєві 17 серпня, а потім доставили в Хмельницький міськрайонний суд для обрання запобіжного заходу. Його дії кваліфікують за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб).

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors