Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Вибори > Білоцерківці готові обрати Геннадія Дикого на голову ОТГ – результати соцдослідження
Білоцерківці готові обрати Геннадія Дикого на голову ОТГ – результати соцдослідження
Вівторок 29 Вересня, 2020

Соціологічна група “Рейтинг” провела дослідження, в якому дослідила суспільно-політичні настрої мешканців Білоцерківської ОТГ.

Згідно результатів дослідження, на виборах голови Білоцерківської ОТГ чинного голову міста Біла Церква Геннадія Дикого готові підтримати більше половини опитуваних – 57% серед тих, хто має намір голосувати і визначився. І третина – 30,5% – підтримала б народного депутата Миколу Бабенко, з абсолютно протилежною цільовою аудиторією та відсутністю підтримки електорату інших партій. 

Серед останніх більшість – це люди віком 51 рік і старші, бідні або малозабезпечені. Натомість у Дикого найбільша підтримка – серед молодих та людей середнього віку із середнім та високим рівнем заробітку.

Роботою міського голови Білої Церкви Дикого задоволені 66%, не задоволені – 26%. 67% не проти, щоб діючий міський голова знову був обраний на цю посаду. Про необхідність обрання нової особистості говорили 27%.

У рейтингу до міської ради лідирує партія «За майбутнє» з рейтингом 40,5% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором. Далі – партія «Біла Церква разом», яку готові підтримати 23,6%. За партію «Батьківщина» могли б віддати свої голоси 7,0%, партію «Європейська солідарність» –  6,8%, партію «Слуга народу» – 5,6%, партію «Опозиційна платформа – За життя» – 3,7%. Рейтинг інших політичних сил – нижче 3%. Не визначилися – близько 10%.

 Серед кандидатів у мери лідером є Геннадій Дикий: 53,6% серед тих, хто голосуватиме та визначився із вибором. 27,8% готові підтримати Миколу Бабенка. Рейтинг інших кандидатів нижче 4%. Не визначились за кого голосуватимуть близько 5% опитаних.

Моделювання другого туру мерських виборів показало, що за умови виходу до нього Г.Дикого та інших потенційних кандидатів, діючий мер отримав би перемогу. У парі з М.Бабенком з результатом – 60% проти 31%, у парі з Д.Киришуном – 68% проти 9%.

В дослідженні брали участь мешканці Білоцерківської ОТГ від 18 років і старші. Загалом було опитано 800 респондентів.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors