Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківчанка Ольга Кулинич – чемпіонка велогонки GP Belek 1.2. в Туреччині
Білоцерківчанка Ольга Кулинич – чемпіонка велогонки GP Belek 1.2. в Туреччині
Вівторок 28 Січня, 2020

Вихованка велошколи “Промінь” Ольга Кулинич під час перебування на навчально-тренувальному зборі збірної команди України в турецькому Белеку взяла участь в міжнародних змаганнях з велосипедного спорту категорії 1.2. GP Belek.

Навчається Ольга Кулинич у Київській обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Промінь» з велосипедного спорту. Тренерує спортсменку Сергій Чмирук, заслужений тренер України.

Прес-службі Управління фізичної культури і спорту вдалося отримати ексклюзивного коментаря від особистого тренера чемпіонки Сергія Чмирука:

«Гонка проводилась на рівнині, на непрофільній трасі для Ольги. Але її підготовленість на даний період і проведена робота команди надали змогу відірватися від пелетону в складі чотирьох гонщиць. Звідти в свою чергу Оля від’їхала в одиночне соло і перемогла у змаганнях.

Завдяки перемозі вона додала до своєї скарбнички 40 рейтингових очок. Це гарний старт сезону. І особливо радує виконання нормативу “Майстра спорту України міжнародного класу”.

«Щиро вітаю всю Національну Збірну Команду України з вдалим початком сезону. Сьогодні ми дійсно були справжньою командою, яка працювала тільки на результат . Дякую вам, дівчата!», – привітала своїх коліжанок новоспечена чемпіонка Ольга Кулинич.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors