Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білій Церкві є ким пишатися: спортсмени відповіли депутату флешмобом, в якому розповіли про свої успіхи
Білій Церкві є ким пишатися: спортсмени відповіли депутату флешмобом, в якому розповіли про свої успіхи
Вівторок 28 Квітня, 2020

Нещадовно портал Моя Київщина опублікував статтю з інтерв’ю депутата міської ради Ігора Гейла, в якому він принизив і спотворив досягнення та титанічну працю тренерів і спортсменів міста, що дуже обурило останніх.

Про це повідомив заслужений тренер України, член збірної команди СРСР та Укаїни, учасник багатьох чемпіонатів світу з легкої атлетики Сергій Романчук.

У своєму інтерв’ю голова комісії міської ради з питань молоді і спорту Ігор Гейло заявив, що Білу Церкву на Олімпійських іграх лише один раз представляла привезена у місто людина із Закарпаття, а інших спортсменів із Білої Церкви не було.

скріншот із інтерв’ю Ігора Гейла

Такі слова, звісно, засмутили білоцерківських тренерів та спортсменів з Білої Церкви. Вони запустили флешмоб “#ЯзБЦ”, в якому спорсмени розповіли про свої досягення. Як виявилось, серед білоцерківців достатньо учасників Олімпійськиї ігор, є навіть призери. Наші спортсмени були на чемпіонатах Європи та світу, де отримували призові місця. Багато спортсменів мають спортивні звання  “майстер спорту міжнародного класу“.

Сергій Романчук, пряма мова:

Абсолютно неадекватна оцінка результатів тренерського активу та білоцерківських спортсменів – це публічна образа всієї білоцерківської громадськості. Для голови комісії міської ради з питань молоді і спорту – це неприпустимо.

Також він запропонував Ігору Гейлу публічно вибачився перед людьми, що, незважаючи на сьогоднішні обмеження, продовжують тренуватись та тими, що продовжують виховувати майбутніх чемпіонів, олімпійців та просто порядних людей. 

Зауважив, що спортсмени Білоцерківщини представлені від юнацького до дорослого спорту на всіх світових заходах, починаючи з чемпіонату Європи, закінчуючи Олімпійськими іграми. І будуть спортсмени Білоцерківщини на майбутній Олімпіаді в Токіо.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors