Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Біла Церква перемогла в національному конкурсі “Дієва Громада” у номінації “Ефективне управління ресурсами”
Біла Церква перемогла в національному конкурсі “Дієва Громада” у номінації “Ефективне управління ресурсами”
Понеділок 19 Жовтня, 2020

За підтримки Міністерства розвитку громад та територій України відбувся конкурс «Дієва Громада», метою якого є підтримати процес цифровізації громад для зручного життя людини.

Конкурс проводився Міністерством Цифрової Трансформації України у співпраці із Програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що впроваджується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge за підтримки Швейцарії.

Нагородження переможців «Дієва громада» відбувалось в таких номінаціях як інновація у сфері публічних послуг; найбільший ефект для громади за мінімум витрачених фінансів; цифрова інфраструктура; ефективне управління ресурсами, взаємодія влади та громади; інновації у сферах, освіти, охорони здоров’я, соціальній, ЖКГ та ін.

Біла Церква стала переможцем у номінації “Ефективне управління ресурсами”.

Про перемогу повідомив мер Білої Церкви Геннадій Дикий на своїй сторінці у Facebook.

Онлайн-оголошення результатів конкурсу « Дієва громада» та нагородження переможців відбулось 19 жовтня на офіційному веб-сайті конкурсу.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors