Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Біла Церква отримає 280 тисяч грн несплаченого боргу від забудовника
Біла Церква отримає 280 тисяч грн несплаченого боргу від забудовника
Четвер 13 Червня, 2019

Суд задовольнив позов Білоцерківської місцевої прокуратури про стягнення з підприємства коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Біла Церква у розмірі майже 280 тисяч гривень.

Про це повідомили у прокуратурі Київської області.

Прокуратура встановила, що товариство – замовник виконання будівельних робіт отримано дозвіл на виконання будівельних робіт з реконструкції будівлі під торговий та культурно-побутового комплексу в Білій Церкві загальною площею 6 905,5 кв. м.

Забудовник та Білоцерківська міська рада уклала договір про пайову участь у створенні інфраструктури міста, згідно якого товариство зобов’язувалося сплатити на рахунок Білоцерківської міської ради майже 560 тисяч гривень внеску.

Однак, незважаючи на те, що об’єкт був прийнятий в експлуатацію, замовник будівництва сплатив до міського бюджету лише 280 тис грн від обумовленої суми.

Тому Білоцерківська місцева прокуратура направила позов про стягнення з боржника коштів пайової участі до бюджету Білоцерківської міськради, яке суд задовільнив.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors