Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Біла Церква: продажу м’яса і хліба – БУТИ, фастфуд, кава та алкоголь на розлив – ЗАБОРОНЕНО
Біла Церква: продажу м’яса і хліба – БУТИ, фастфуд, кава та алкоголь на розлив – ЗАБОРОНЕНО
Четвер 26 Березня, 2020

25 березня відбулось засідання викинавчого комітету Білої Церкви. На якому було внесено ряд поправок до вже прийнятого рішення “Про тимчсове зупинення роботи об’єктів загального користування разташованих у місті Біла Церква, з метою попередження розповсюдженню захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену оронавірусом COVID-19”.

Так, згідно з поправками, у Білій Церкві продовжать працювати роботу спеціалізовані кіоски з реалізації хліба, хлібобулочних виробів, ковбасних виробів, напівфабрикатів, молочної продукції власного виробництва, питної води та зоомагазинів.

У Білій Церкві посилюються обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусу.  Зокрема, щодо заборони роботи МАФів із реалізації шаурми, приготування та продажу кавових напоїв тощо, а також щодо заборони реалізації у торговельних закладах алкогольних напоїв на розлив та приготування і продаж кавових напоїв.

Також прийнято рішення  «Про надання безповоротної фінансової допомоги на поповнення обігових коштів КП  БМР “Аптека №181”, КП БМР “Аптека №113”, БМР “Аптека №62”, КП БМР “Аптека №1”, КП БМР “Аптека №245».

До уваги суб’єктів господарювання!

Суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи – підприємці, фізичні особи), які провадять діяльність на будь – якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності.

Білоцерківська міська рада:

Просимо Вас з розумінням поставитися до епідеміологічної ситуації, що склалася на період дії карантину заповнені заяви про державну реєстрацію потужності та додаткову інформацію до заяви про державну реєстрацію потужності надсилати через послуги поштового зв’язку до Білоцерківського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області на адресу: 09117, Київська область, м. Біла Церква, вул. Товарна, 27. Телефон для довідок: (04563) 6-10-23.
Також заповнені заяви про державну реєстрацію потужності та додаткову інформацію до заяви про державну реєстрацію потужності можна подавати в електронному вигляді. Подання заяв в електронному вигляді здійснювати з використанням посиленого сертифіката відкритого ключа у порядку, встановленому Законом України «Про електронні документи та електронний документообіг» та Законом України «Про електронний цифровий підпис». Заповненні заяви про державну реєстрацію потужності операторів ринку харчових продуктів надсилати на е-mail: bila-cerkva@dpssko.gov.ua.
Бланк заяви про державну реєстрацію потужності операторів ринку харчових продуктів та додаткову інформацію до заяви про державну реєстрацію потужності можна знайти на офіційному сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області за посиланням: http://oblvet.org.ua (Реєстри → Державний реєстр потужностей операторів ринку → Зразок заяви про державну реєстрацію потужності + Додаток до заяви про державну реєстрацію – додаткова інформація).
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors