Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Безпека на воді: у Білій Церкві патрульні спільно із співробітниками ДСНС провели профілактичний захід
Безпека на воді: у Білій Церкві патрульні спільно із співробітниками ДСНС провели профілактичний захід
Середа 17 Червня, 2020

Білоцерківські патрульні спільно із співробітниками ДСНС провели профілактичний захід “Безпека на воді”.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Білої Церкви.

Сьогодні, 17 червня по обіді, в центрі міста поліцейські разом із аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення ГУ ДСНС України з надзвичайних ситуацій у Київській області провели комплекс превентивно-профілактичних заходів, на котрих нагадували громадянам правила безпечної поведінки поблизу водоймищ.

Інформаційно-роз’яснювальну роботу з відпочивальниками на центральному пляжі міста провели з метою запобігання загибелі громадян на водних об’єктах.

Рятувальники роз’яснили відвідувачам пляжу правила безпечного поводження на водоймах, а також здійснили показові навчання порятунку людей у воді, продемонстрували, як правильно надавати потерпілому першу домедичну допомогу.

Інспектори пояснили відпочивальникам у чому небезпека купання у невідведених для цього місцях, застерегли від пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані.

А також звертали увагу дорослих на постійний нагляд за дітьми під час їхнього купання, пояснювали, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега.

Вкотре закликаємо громадян, будьте уважні та обережні, дотримуйтесь правил безпечної поведінки поблизу водоймищ. Безпечного усім відпочинку.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors