Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > «Бенфіка» – «Пасуш де Феррейра»: господарі впевнено переможуть суперника
«Бенфіка» – «Пасуш де Феррейра»: господарі впевнено переможуть суперника
П’ятниця 19 Листопада, 2021

19-го листопада відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Португалії. У Лісабоні «Бенфіка» на стадіоні «Ештадіу да Луж» зіграє проти «Пасуш де Феррейри».

Букмекери вважають, що майбутня гра в Лісабоні вийде результативною. Зробити ставку на ТБ (2,5) голів можна з коефіцієнтом 1,64, а результат ТМ (2,5) оцінений котируванням 2,18. Прочитати інші прогнози на матчі Кубка Португалії можна на сайті «Рейтинг Букмекерів». Часто прогнози дають різні відомі спортивні експерти. Наприклад, прогнози на матчі від Костянтина Генича можна прочитати тут.

У десяти останніх іграх у рамках усіх турнірів футболісти «Бенфіки» зазнали трьох поразок. У Лізі чемпіонів клуб з Лісабона двічі сильно поступився «Баварії» (2:5 та 0:4), а у чемпіонаті Португалії команда сенсаційно програла на домашній арені «Портімоненсі» (0:1).

Перед перервою, пов’язаною з матчами національних збірних, «Бенфіка» змогла здобути велику перемогу вдома над «Брагою» (6:1) у матчі чемпіонату Португалії, де команда посідає третє місце у турнірній таблиці з мінімальним відставанням від лідерів в особі «Спортінга» та «Порту».

Гравці «Пасуш де Феррейри» до зустрічі підходять на серії з чотирьох поєдинків без перемог. У португальській лізі команда очікувано програла «Спортінгу» (0:2), а також розділила очки в нічийних зустрічах з «Арокою» (0:0) та «Морейренсі» (1:1). 

У 1/16 фіналу Кубка Португалії «Пасуш де Феррейра» пробилася за рахунок впевненої перемоги в гостях над клубом «Агуяс ду Морадал» (3:0), який представляє третю лігу країни.

Ставки на перемогу господарів у цій грі, які букмекери приймають за коефіцієнтом 1,21, варто розглядати через те, що «Бенфіка» стабільно обіграє суперника в очних протистояннях. Так клуб із Лісабона перемагав «Пасуш де Феррейру» у 14 із 15 останніх поєдинків.

У трьох із чотирьох минулих домашніх матчів із суперником «Бенфіка» здобула перемогу з перевагою у два і більше голів. Також варто зазначити, що футболісти «Пасуш де Феррейри» не забивали голи у семи із 10 останніх матчів на «Ештадіу да Луж».

При цьому вдома клуб з Лісабона забивав щонайменше три м’ячі у трьох з п’яти минулих матчів.

Гравці «Пасуш де Феррейри» у чотирьох минулих матчах усіх турнірів забили лише один м’яч, а господарі у такому форматі обігравали суперника у восьми з дев’яти минулих матчів на своєму полі.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors