Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Білоцерківські учні 1-11 класів з 29 березня продовжать навчатися дистанційно
Білоцерківські учні 1-11 класів з 29 березня продовжать навчатися дистанційно
Четвер 25 Березня, 2021

Після весняних канікул учнів 1–11 класів у Білій Церкві переведуть на дистанційне навчання. У місті з 24 березня введений “червоний” рівень епідемічної небезпеки.

Дитсадки поки продовжать працювати.

Про це йдеться в рішенні “Про додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти Білоцерківської міської територіальної громади на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 24 березня 2021 року”.

З 29 березня всі заклади загальної середньої освіти Білоцерківської міської територіальної громади всіх форм власності (1-11 класів) до прийняття окремого рішення виконавчого комітету міської ради продовжать начання за дистанційною формою.

Все позашкілля в Білій Церкві також переведено на дистанційнц форму навчання. Заборонено проведення будь-яких форм тренувань і змагань у закладах.

Щодо закладів дошкільної освіти, то вони продовжать працювати. Однак, їм заборонено проведення в закладі масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти з більше, ніж однієї групи, та за присутності глядачів (відвідувачів).

Переведення на дистанційне навчання є додатковим заходом до вже встановлених карантинних обмежень, і має на меті збереження здоров’я представників педагогічних колективів, членів родин школярів, особливо тих, хто перебуває в зоні ризику захворювання.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors