Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > «Аугсбург» – «Баварія»: лідер підтвердить своє реноме
«Аугсбург» – «Баварія»: лідер підтвердить своє реноме
П’ятниця 19 Листопада, 2021

19 листопада відбудеться матч 12 туру чемпіонату Німеччини. «Аугсбург» на своєму полі зіграє з «Баварією».

З 19-го листопада розпочнеться 12-й тур німецької Бундесліги. Перший матч, який відкриває цей тур, «Аугсбург» приймає мюнхенську «Баварію». Прочитати прогнози та коефіцієнти від БК на інші матчі Бундесліги можна за посиланням – https://metaratings.ru/tournaments/germaniya-bundesliga/.

«Аугсбург» у семи останніх турах здобув лише одну перемогу: 31-го жовтня «фугери» на своєму полі виявилися сильнішими за «Штутгарт» (4:1). А 6-го листопада команда у матчі 11-го туру Бундесліги поступилася на виїзді «Вольфсбургу» (0:1).

Переможна серія «Баварії» у чемпіонаті Німеччини складає чотири матчі. 6-го листопада мюнхенці у рідних стінах виграли у «Фрайбурга» у непростому матчі (2:1). До цього червоні будинки розгромили «Бенфіку» (5:2) у Лізі чемпіонів.

Підопічні Маркуса Вайнцирля розташовуються на 16-му місці у турнірній таблиці Бундесліги та демонструють низьку результативність: в 11 матчах чемпіонату ними забито лише 9 м’ячів. Але варто зазначити, що «Аугсбург» забивав у 6 із 7 останніх домашніх матчів.

Швидше за все, на «фугерів» цього сезону чекає нелегка боротьба за виживання. Разом з тим, склад «Баварії» на гру може виявитися не оптимальним. Центрального захисника Нікласа Зюле звалив коронавірус, а ціла низка гравців (Кімміх, Гнабрі, Мусіала, Шупо-Мотинг) відбували карантин, який завершився лише у вівторок.

Водночас, можна відзначити, що ці футболісти не витратили сил на матчі національних збірних. Юліан Нагельсманн цілком може залучити когось із них в Аугсбурзі.

Мюнхенський клуб обіграв «Аугсбург» у 10 із 12 попередніх особистих зустрічей у національній першості (2 нічиї). Більшість останніх матчів «Баварії» стали верховими. Чинний чемпіон Німеччини багато забиває, але й суперники одержують можливості для створення гольових моментів.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors