Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Атаку відбито: на півдні України відбулися тренування протидиверсійних резервів (Відео)
Атаку відбито: на півдні України відбулися тренування протидиверсійних резервів (Відео)
Середа 3 Березня, 2021

За наказом командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, в угрупуванні військ, яке несе бойову службу на півдні України, триває вдосконалення навичок військовослужбовцями щодо вчасного реагування на терористичні загрози.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

– В ході тренування протидиверсійний резерв та підрозділи, що задіяні до охорони та оборони, відпрацювали заходи оповіщення по взаємодії з підрозділами інших складових сил оборони держави, організацію посилення патрулювання, а також охорону джерел і шляхів електро та водопостачання, – зазначив командувач.

Крім того, за словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, вжито заходів щодо своєчасної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

– Разом із тим, особовим складом відпрацьовано елементи радіоелектронної боротьби з виявленням та подальшим знищенням безпілотних літальних апаратів, – зауважив командувач.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors