Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Ансамбль споруд пошти” в Білій Церкві знаходиться в плачевному стані
“Ансамбль споруд пошти” в Білій Церкві знаходиться в плачевному стані
Четвер 5 Березня, 2020

На круглому столі, який відбувся 24 січня 2020 року: «Гранти як засоби залучення ресурсів для збереження культурно-історичних пам’яток» Владимир Бабенко акцентував увагу на неналежному утриманні пам’яток архітектури національного значення (Комплекс споруд «Ансамбль споруд пошти», Микільська церква та склади Браницьких) та підготував повідомлення про злочин по даним фактам ( заяви про злочин від 13.02.2020 року) .

Про це повідомляє Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви.

Одним із пам’ятників, який потребує негайного втручання з боку влади є «Ансамбль споруд пошти», через неналежне утримання пам’ятки архітектури національного значення відбувається руйнація та спотворення вигляду.

На території комплексу споруд невідомими особами незаконно побудовані різноманітні прибудови, а одним з орендарів, в порушення всіх існуючих норм, побудована автомийка, діяльність якої наносить шкоду довкіллю. Вище згадані факти заважають в першу чергу, не тільки зберегти пам’ятку архітектури національного значення, а й провести реконструкцію за проєктами, розробленими Білоцерківськими архітекторами.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors