Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > 8 золотих нагород вибороли білоцерківці на ХХV юнацькому турнірі з боксу (Відео)
8 золотих нагород вибороли білоцерківці на ХХV юнацькому турнірі з боксу (Відео)
Вівторок 19 Листопада, 2019

14-16 листопада в Білій Церкві відбувався ХХV юнацький турнір з боксу пам’яті тренерів  В.І. Курілова  та С.І. Косякова. У  змаганнях взяли участь понад 100 юних боксерів з різних регіонів України та гості з Азербайджану.

У старшій групі  серед  спортсменів 2006-2007 р.н. у трьох вагових категоріях (із  семи) перемогу святкували білоцерківці:  Олійник Олександр («Трудові резерви»), Кеба Гліб («Каменяр») та  Шаломай Олександр  («Олімп»).

У віковій категорії  2004-2005 р.н. у п’яти категоріях (із  дванадцяти) золоті нагороди вибороли наші земляки:  Сафронов  Рустан («Олімп»), Костенко Олександр, Сосюк  Ілля  та Любченко Максим («Каменяр»),  Порубанський Артем («Олімп»).

Почесними гостями турніру стали чемпіони світу з боксу С.Дзинзирук та Ю.Нужненко, що для юних боксерів було особливим сюрпризом.

Переможці та призери змагань були відзначені дипломами, медалями та цінними подарунками від організаторів змагань та партнерів заходу.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors