Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > 51-річний білоцерківець бив свою матір у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння
51-річний білоцерківець бив свою матір у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння
Вівторок 15 Жовтня, 2019

Вчора до Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Ставищанська міста Біла Церква син, який проживає в будинку разом зі своєю матір’ю б’є вікна в будинку та свою матір.

Працівники поліції, у складі мобільної групи “Поліна”, які приїхали на місце події вгамували дебошира та склали на нього адміністративний протокол за ч.1 ст.173-2 (Вчинення насильства в сім’ї) КУпАП та винесли терміновий заборонний припис на три доби із зобов’язанням заборонити контактувати з потерпілою в будь-який спосіб.

Крім цього в будинку було виявлено 10грам подрібненої рослини коноплі, яку чоловік віддав правоохоронцям та сказав, що зберігав її для своїх потреб. В медичному закладі міста чоловіка оглянули лікарі, після чого виявили в його крові більше двох проміле алкоголю, а також виявилось, що він перебував в стані наркотичного сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors