Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > 47 загиблих з початку року: відпочинок на водоймах постійно приносить трагедії
47 загиблих з початку року: відпочинок на водоймах постійно приносить трагедії
Вівторок 11 Червня, 2019

За вікном літо. Все більше хочеться покинути квартиру й відправитися на природу, здебільшого до річки. Всім відомо, що вода – чудодійний засіб оздоровлення організму. Купання дає людині фізичне та моральне задоволення, допомагає позбутися стресів. Однак, відпочинок на водоймах області постійно приносить трагедії. З початку року на водних об`єктах загинуло вже 47 осіб.

За останню добу сумна статистика трагедій на воді поповнилася новими жертвами.

Так, у Києво-Святошинському районі, 9 червня рятувальники двічі залучались на вилучення потопельників з місцевих водоймищ: працівники обласної водолазної службі в с. Тарасівка витягли із ставка тіло хлопця 2001 року народження та в с. Лісники на ставку тіло чоловіка 1967 р.н. дістав черговий араул 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт. Чабани.

Двічі на подібні події залучались рятувальники Переяслав-Хмельницького району: в селі Положаї, де в ставку втопився місцевий житель 1858 р.н. та в селі Дівички в р. Дніпро потонув чоловік, уродженець с. Ковалин, 1997 р.н..

Також 9 червня до оперативно–диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що виявлено тіло  чоловіка 1954 р.н. в місцевій водоймі «Канаві» за в с. Глушки.

До місця виклику було направлено черговий караул 3-ї  Державної пожежно-рятувальної частини  м. Біла Церква, який вилучив тіло з водойми.

Пам`ятайте! За сухими цифрами статистики завжди стоїть чиєсь втрачене життя. Бережіть себе і оточуючих, – будьте відповідальними!

ГУ ДСНС України у Київській області

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors