Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > 28 000 грн хабара: ДБР повідомило про підозру оперуповноваженому поліції Узина
28 000 грн хабара: ДБР повідомило про підозру оперуповноваженому поліції Узина
Субота 15 Лютого, 2020

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомили про підозру старшому оперуповноваженому Білоцерківського відділу поліції ГУ Нацполіції в Київській області у вимаганні і одержанні направомірної вигоди, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Про це повідомили у прес-службі ДБР.

Слідством встановлено, що працівник поліції систематично вимагав та одержував від мешканця м. Узин неправомірну вигоду за непритягнення його до кримінальної відповідальності за торгівлю наркотиками. Загальна сума хабарів, одержаних правоохоронцем та його співучасником – 28 000 гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Київської області. Оперативний супровід – Білоцерківський міжрайонний відділ ГУ СБУ у місті Києві та Київській області.

У разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

БЕЗ ТАБУ раніше повідомляли про затримано працівників поліції Узина, які щомісячно вимагали неправомірну вигоду в наркозалежного.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors