Categories: Новини

На Білоцерківщині затримали озброєних нападників на поліцейських

На Білоцерківщині у результаті спецоперації затримано озброєних нападників на поліцейських. (Відео)

Про це повідомила пресслужба поліції Білоцерківщини.

Під час складання адмінпротоколу на водія за порушення правил дорожнього руху, його «захисники» накинулися на поліцейських та намагалися втекти, а згодом, під час переслідування – почали стріляти у правоохоронців.

Подія сталась у селищі Терезине Білоцерківського району. Там екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час складання адміністративних матеріалів на місце події під’їхали три автівки товаришів правопорушника. Вони накинулися на поліцейського із кулаками та зникли в невідомому напрямку.

На розшук автомобілів, на яких поїхали зловмисники, були орієнтовані всі наряди поліції Київщини. Одну з машин помітили працівники Білоцерківського відділу поліції на автодорозі Київ-Одеса. На законну вимогу правоохоронців водій не зупинився та на великій швидкості продовжив рух. У селі Озерна автомобіль заїхав на обійстя, пасажир вийшов з автівки, здійснив постріл та погрожував правоохоронцям зброєю.

Для затримання чоловіків, які чинили опір та не виконували законних вимог правоохоронців, на території столичної області була введена спеціальна поліцейська операція, під час якої спецпідрозділ КОРД затримав зловмисників.

Наразі трьох чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – місцеві мешканці віком від 24-х до 53-х років. Також встановлено всіх учасників події, їх діям буде надана правова кваліфікація.

За місцем проживання зловмисників поліцейські провели невідкладні обшуки та вилучили низку речових доказів, зокрема зброю та набої до неї.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення зловмисникам про підозри у вчиненні правопорушень. Запобіжні заходи їм обере суд.

Відео:

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

3 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

3 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

3 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago