Categories: Новини

Кривонос відреагував на звільнення: “Дякую Президенту України за новорічний подарунок”

Звільнення пов’язують з критикою на адресу Зеленського та його команди. Згідно з указом, Кривоноса направлено у розпорядження Міноборони.

Документ про звільнення оприлюднений на сайті глави держави.

“Звільнити Сергія Кривоноса з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та направити його у розпорядження Міністерства оборони України”, – йдеться в указі №604/2020.

Сьогодні 29 грудня….На сайті Верховної Ради України, є тільки один Проект Закону «Про територіальну оборону України» 4504 зареєстрований 16 грудня 2020 року за мого соавторства.але……На сайті Президента України, з‘явився Указ про моє звільнення з посади заступника Секретаря РНБО. Можно звільнити людину з посади, але людину з людини не звільнити! Дякую Президенту України, за новорічний подарунок“, – написав Сергій Кривонос у фейсбук.

Напередодні Володимир Зеленський в інтерв’ю виданню Фокус заявив, що в разі нападу Росії на Україну з боку тимчасово окупованого РФ Криму “буде велика війна” і загальна мобілізація, як чоловіків, так і жінок.

Кривонос розкритикував таку ідею Президента і розповів, що масово мобілізувати жінок та чоловіків в разі нового нападу Росії буде не можливо, бо більшість українців не готові до цього ідеологічно і не навчені, адже “ми не м’ясом воюємо, не кидаємо людей десятками тисяч”.

Заступником секретаря РНБО Кривоноса призначили у березні 2019 року.

На цій посаді Кривонос був своєрідним внутрішнім опозиціонером, не рідко критикував когось з влади. Наприклад, він протестував проти роботи Сергія Сивоха в РНБО і казав, що той вносить розкол у суспільство.

Звільнити через критику заступника секретаря РНБО генерал-майора Сергія Кривоноса закликав глава виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеіл Саакашвілі.


admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

5 днів ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

1 тиждень ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

1 тиждень ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

1 тиждень ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

4 тижні ago