Categories: Новини

Імунотерапія може врятувати життя білоцерківчанки: потрібна допомога небайдужих

Життя білоцерківчанки Тетяни Пустової під загрозою. У неї рак шкіри, проте своєчасне лікування може подарувати шанс на одужання. Необхідно зробити 4 крапельниці, ціна однієї – 102 тисячі гривень. 

До редакції БЕЗ ТАБУ звернулася донька хворої – Соколова Оксана з проханням посприяти в зібранні коштів на лікування матері.

10 липня 2020 року білоцерківчанці Тетяні встановили діагноз – безпігментна (анонімна) меланома. А вже за тиждень за результатами КТ лікарі повідомили, що в неї 4-та стадія з метастазами.

Оксана Соколова, донька:

Все почалося з кінця травня. Мама помітила під шкірою маленьке новоутворення, яке її взагалі не турбувало. Мама зверталася до хірурга, але ніякої загрози там не помітили і озвучили попередній діагноз – атерома. Але ця пухлинка почала швидко рости і мама звернулася в місцеву онкологічну лікарню, де пухлину 12 червня видалили і віддали на біопсію. Коли ми дізналися діагноз, мама здала всі необхідні аналізи і обстеження, які підтвердили меланому з метастазами.

Ефективним лікуванням у випадку Тетяни є імунотерапія препаратом Кітруда. “Якщо почати лікування зараз, то є великий шанс не тільки зупинити хворобу, а і вилікуватися.” – додала донька.

Меланома вважається найагресивнішим видом раку, і найчастіше ії діагностують вже з метастазами. Тому діяти потрібно негайно.

Необхідно зробити 4 крапельниці, після цього повторне ПЕТ-КТ, щоб оцінити результат дії ліків. Але препарат коштує дуже дорого – 102 тисячі гривень одна крапельниця. Завдяки допомозі рідних і знайомих родина змогла зробити 2-ві крапельниці, але залишається ще 2, а це 204 тис гривень. Наступну необхідно робити 25 вересня 2020 року.

Донька Оксана:

Мама живе з татом, який вже 7 років на 1-ій групі інвалідності після важкого інсульту (потребує сторонньої допомоги). Вона йому допомагає і піклується. Сама я в дикретній відпустці. Така сума для нас не підйомна… Тому просимо Вас про допомогу.

Родина самостійно зібрати таку суму коштів не може, тому просить допомоги небайдужих.

Реквізити:

ПриватБанк 5168 7554 5339 2934 Пустова Тетяна Миколаївна
Monobank 5375 4114 0477 8230 Соколова Оксана Александрівна (донька)

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

7 днів ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

4 тижні ago