Categories: Новини

Геннадій Дикий здійснив робочий візит до ЛІЦЕЮ-МАН у Білій Церкві

20 січня міський голова Геннадій Дикий здійснив робочий візит до Білоцерківського навчально-виховного об’єднання ЛІЦЕЙ- Мала Академія Наук.

З Директором вони обговорили доцільність наявності шкільної форми у закладі, можливість розташування тренажерного та гімнастичного комплексу у ньому, можливості встановлення зовнішнього відеоспостереження для підвищення безпеки дітей та благоустрій прилеглої території.

Завітав очільник міста да навчального закладу аби оглянути, як налагоджено його функціонування, організовано навчальний процес та робота щодо надання освітніх послуг учням.

Міський голова побував у навчальних класах, актовій залі, бібліотеці та інших приміщеннях  ліцею.

Директор установи Михайло Яременко розповів Геннадію Анатолійовичу про напрямки, які ще необхідно удосконалити та реформувати у закладі. Зокрема, було акцентовано увагу на важливості продовження заміни шкільного обладнання, можливості встановлення зовнішнього відеоспостереження для підвищення безпеки дітей, благоустрою прилеглої території.

Обговорили  й доцільність наявності шкільної форми у загальноосвітньому навчальному закладі, можливості розташування тренажерного та гімнастичного комплексу у ньому.

Крім того, міський голова ознайомився і з новозбудованим на території ліцею багатопрофільним спортивним майданчиком. На його будівництво було використано кошти з місцевого бюджету у сумі 2,3 млн грн. Невдовзі відбудеться його відкриття.

Окрему увагу було акцентовано на досягнення випускників Ліцею-Ману, які стали успішними та займають високі посади у юриспунденції.

Не оминули увагою й питання  впровадження нового меню у харчоблоках. Хоча й вважається, що воно є більш кориснішім та збалансованішим, ніж раніше, було з’ясовано, що є певні питання щодо його сприйняття учнями та можливості дотримання норм при приготуванні страв.

Під час візиту було окреслено можливі напрямки подальшого розвитку навчального закладу та обговорені шляхи їх реалізації.

У заході взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко, заступник начальника управління освіти і науки міської ради Вікторія Баранова.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

1 тиждень ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago