Categories: Новини

Геннадій Дикий: ремонт мосту по вул. Дружби, відкриття садочків та командний спорт

10 червня Геннадій Дикий прозвітував про стан справ у місті, а також надав відповіді на важливі для білоцерківців запитання.

Щодо поширення коронавірусної інфекції

Наразі у інфекційному відділенні третьої міської лікарні 31 хворий, з них у 26-ти підтверджено діагноз коронавірус і ще 5 очікують результати тесту. Щодо білоцерківців: 20 жителів міста хворі на COVID-19 перебувають у лікарні і ще 5 очікують на результат. На домашньоьму лікуванні у Білій Церкві перебувають 23 хворих. Як зазначає Геннадій Дикий, зараз у Білій Церкві – 43 хворих і 5 очікуть на результати тесту на коронавірус. 92 особи в місті перебувають під налядом сімейних лікарів.

Дитячі садочки

В кожному населеному пункті, виходячи з епідеміологічної ситуцаії приймається рішення щодо відкриття садочків, з огляду на зростання хворих в місті, поки що в Білій Церкві вирішили почекати з відкриттям садочків. При позитивній динаміці, при зменшенні хворих, буде прийматись рішення про відкриття.

Командний спорт, тренування

Так як виконати епідеміологічні вимоги неможливо, тому віновити тренування з командного виду спорту заборонено. Дозволно тільки інивідуальні занняття.

Громадський бюджет

У минулому році проводився цей конкурс і були переможці. Вкінці минулого року БМР виділилила на реалізіцю проектів цього роу близько 7 млн грн. Є великі проекти від 300 тис грн до 3 млн грн, також є малі прокти до 300 тис. Вже розпочався конкурс. Єдині вимоги – місця мають бути загальнодоступні, не можуть бути фрагментарні, бо має відбуватись все в комплексі. З 1 по 30 червня всі бажаючі можуть подати заявки, шляхом голосування буде обрано переможців.

Ремонтні роботи на мосту по вулиці Дружби

На ремонт мосту вулиці виграно тендер мостубудівною компанією варістю в 32 млн грн. Сам міст побудовний в 1957 році, тому його стан потребує капітального ремонту. Проектом передбачається: зняття асфальтового покриття, бетону, влашування нової бетонної плити з пішохідою зоною, додатковий захист вд транспорту для пішоходів та становлення освітлення. Поки проводяться ремонті роботи внизу мосту – міст не перекриватиметься. А коли будуть зверху – поставлять реверсний світлофор. Якщо держава надасть додаткові кошти, то роботи закінчать до кінця цього року. Якщо ні, то наступного року продовжать роботи.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

3 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

3 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

3 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago