Categories: Новини

“Допомога Схід”: гуманітарна допомога закладам охорони здоров’я

У рамках міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід», із Франції до Краматорська вчергове прибув автопотяг з гуманітарним вантажем медичного призначення вартістю понад 3 мільйони гривень.

За словами засновника ініціативи «Допомога Схід», командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, вантаж призначено для закладів охорони здоров’я, що розташовані у районі проведення операції Об’єднаних сил.

– Допомогу отримають міські та дитячі лікарні Краматорська, Маріупольський військовий госпіталь та лікарня міста Торецьк, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Водночас, він додав, що для потреб медичних закладів надійшли 84 багатофункціональних ліжка. Це високоспеціалізовані ліжка для реанімаційних та хірургічних відділень, спеціалізовані ліжка з магнітним захистом для людей з проблемами орієнтації у просторі, ортопедичні матраци та медичні розхідники.

– Попереднє вивчення наявних проблем лікарень та шпиталів, підбір і доправлення до закладів необхідного обладнання — є характерною рисою нашої стратегічної ініціативи, – підкреслив командувач.

Нагадаємо, що генерал-лейтенант Сергій Наєв започаткував гуманітарну ініціативу «Допомога Схід» у квітні 2018 року. У 2019 році її проведення схвалив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак.

На сьогодні партнерами гуманітарного проєкту є Асоціація «Медична та Благодійна Допомога Франція – Україна (керівник Діана Дольс), Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з Леонідом Костюченко та ТОВ «Санагро Україна» (директор Олександр Скрипка).

Разом переможемо!
Служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago