Categories: Новини

Білоцерківські патрульні продовжують виявляти водіїв з ознаками алкогольного та наркотичного сп’яніння

Впродовж останніх двох днів Білоцерківські патрульні виявили 5 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Білої Церкви.

Патрулюючи на вулиці Князя Володимира, інспектори помітили автомобіль Renault Scenic, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Зупинивши автомобіль, під час спілкування, поліцейські виявили у керманича Renault Scenic ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився у законному порядку пройти на місці огляд на стан сп’яніння за допомогою газоаналізатору “Драгер”, результат якого склав 1,50 проміле.

Патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння);

Інший випадок стався на вулиці Героїв Крут. Екіпаж патрульних помітив чоловіка, котрий без мотошолома керував мопедом. Охоронці порядку зупинили його.

Під час перевірки документів, інспектори помітили у 30-річного керманича явні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити огляд у присутності двох свідків.

Охоронці порядку склали на водія адміністративні матеріали за ч.2 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння).

На вулиці Героїв Небесної Сотні, 44-річний громадянин керував транспортним засобом Daewoo Sens, з ознаками наркотичного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.
Також інспектори встановили, що керманич був позбавлений права керування.

На чоловіка склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, що позбавлена права керування транспортними засобами);

Вчора, близько 9-ї години ранку, на 35 км автодороги Київ — Одеса інспектори помітили автомобіль Audi, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

При спілкуванні з водієм патрульні помітили ознаки, що є характерними для наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити огляд у присутності двох свідків.

Поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Вчора, близько 18-ї години, чоловік 1993 року народження, керував автомобілем ВАЗ, з порушенням правил дорожнього руху. Поспілкувавшись з керманичем, інспектори виявили ознаками наркотичного сп’яніння. Останньому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Чоловік відмовився.

Отож, поліцейські склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння особою, яка двічі за рік була притягнута до відповідальності за керування транспортними засобом в стані сп’яніння) КУпАП, а також постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, що позбавлена права керування транспортними засобами).

Шановні водії, патрульні рано чи пізно зупинять саме вас, коли ви керуватимете автомобілем у стані сп’яніння. І для вас, якщо це вперше, все закінчиться штрафом у розмірі 17 000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік. Та тут не враховані можливі механічні ушкодження автівок, дорожнього покриття та, найважливіше, ціна життя та здоров’я навколишніх людей! Керуйте відповідально!

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

3 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

4 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

4 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

4 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

4 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago